НАЧАЛО

Blogs frontpage » ОСНОВНА » Държавно отборно първенство по Шоудаун
Държавно отборно първенство по Шоудаун
Написано:от RADKO DIKOV

От  13-15 май 2021 година в хотелски Комплекс Куин край  Силистра, се провежда 5-тото ДОП по Шоудаун. В Състезанието се изиграха 38 мача от 11 отбора от цялата страна. На откриването присъстваха:  Д-р Юлиян Найденов - кмет на община Силистра. Главен организатор - Добромир Удрев. Финансирането за това първенство е осигурено от Община Силистра и Министерството на младежта и спорта.
Шампиони станаха:
СКИ Витоша - София. След тях в тройката допълниха, СКИ Атлет - Варна и
Домакините от СКХУ Доростол 2011 - Силистра. Получиха се интересни и емоционални мачове. Награждаването се води от Добромир Удрев - домакинство на това състезание
и Д-р Иван Янев - Председател на ФСХЗУ. Всички присъствали получ
иха сувенирна чаша с логото на Доростол 2011.от Домакините по повод 10 години юбилей. Председателят на федерацията връчи на г-н Удрев плакет от името на  федерацията по повод празника.  Федерация "Спорт за хора със зрителни комплекси" показва огромна  Благодарност към Община Силистра и към персонала на хотелски Комплекс  "Куин", където се провежда първенството и бяха осигурени всички  необходими условия. Галин Нарлев и добрият екип са повече от професионалисти и домашните  от СКХУ "Доростол 2011" вече 10 години работят с  хотелски комплекс "Куин".